m u s i c




Erik Hassle - Bitter End , en av två favoriter på debutalbumet. Jag är rätt så säker på att han kommer slå stort även utomlands, svin bra. God morgon förresten, storstädar här hemma! Later.

Kate Moss






 Man kan inte annat än älska Kate Moss stil och coola attityd. Hon är iconernas icon, 35 bast and still going strong.

HJÄRTA TANUM STRAND











Alla foton är tagna av mig.

I'VE GOT LOVELY CO-WORKERS




Blogg.se segar like hell, lägger upp mer bilder senare! Har i alla fall spenderat gårdagen och förmiddagen i Tanum Strand, hur underbart som helst. Det var alltså mina kära arbetsgivare Sonny & Soli som tackade för sig med denna lilla resa, sista gången med "gänget". Fantastiskt väder och vacker omgivning med havet precis utanför dörren. Bästa sällskapet och roliga aktiviteter, tävlingar & spel. God mat och underhållning. Man kan inte annat än älska dem allihop!

m u s i c




Gavin DeGraw - We Belong Together , kom precis hem efter två underbara dagar på kusten! Berättar mer om det senare för nu ska jag ta en varm skön dusch och få lite mat i magen. Later!

m u s i c

Foo Fighters - The Pretender , spinning infinity but the wheel is spinning me. Next: frulle och sen blir jag hämtad om en timme för nya äventyr. Vi höres på fredag. Byyye!

makeup




Såhär sminkar jag mig för dagen. YSL i färgen samba nova på läpparna och bronzing powder från Isadora på kindbenen and that's it. Skippar du mascaran får den röda färgen på läpparna större effekt och samtidigt får du en coolare look.

Boots




Så här skulle jag matcha bootsen ovan, antigen med svarta ben till mönstrad överdel i neutrala färger, här ifrån frenc connection. Eller till svart överdel topshop tillsammans med lätt mönstrade brunsvarta ben från urban outfitters. NEXT: Tur till stan med Joss för att sedan möta upp Magda för en fika och lite shopping. Later!

dagens låt




ACDC - Thunderstruck , jodå fast man inte kan tro det älskar jag rock, främst från 70, 80 talet. Till de flitigast spelade hör ACDC, Queen, Rolling Stones, Led Zeppelin mfl. Next: ringa några viktiga telefonsamtal och sen till Joss. (Du är alltså inte viktig haha ♥)

Killar se hit!



Tänkte tipsa er killar om vad som är trendigt i höst. Kan ju va kul för er att läsa om något annat än kvinnligt mode. Precis som för tjejer så är skogshuggarlooken het i höst, rutiga, ev flanell skjortor matchat med mörka raka jeans och kängor. Något annat som jag tycker är riktigt snyggt och lite classy så här års är cardigans i alla utföranden. Matcha med enkelt bas linne/t-shirt under och ett par snygga sneakers så är du klar! Många killar måste bättra sig på att använda smycken. Det är super snyggt och utbudet är större än vad många tror OCH nej ni behöver inte vara rädda för att det ska se feminimt ut, smycken till killar är generellt sett ganska bastanta och enkelt utsmyckade, alltså svårt att förväxla med kvinnliga smycken.
Kläderna kommer ifrån tillys.com och ae.com.



En ytterligare sak som fler killar borde investera i är en snygg väska. Snyggast är de man hänger över/tvärs över axeln och väskorna får gärna vara i skinn. Dyrgripen ovan från balenciaga (ca.18000) kanske är lite häftigt för plånboken men det finns många snygga, billigare, liknande alternativ på bla carlings och h&m.
Klassikern, en snygg t-shirt matchat med jeans och sneakers går alltid hem, särskilt med dessa snygga t-shirtsen från republik.co.uk. Resten av kläderna; Smycken och skor från aldoshoes.com, jeans tillys.com och grå tröja från gap.com.

agyness deyn




Agyness Deyn, en av mina förebilder när det gäller styling och personlig stil. Sten cool, rockig brud som kör sitt egna race. Något som kanske många inte visste är att hon kommer från Stor brittanien och hette från början Laura Hollins. Lite av ett strategiskt drag att byta namn men helt klart lyckat. Kanske borde byta upp mig jag också? Vad sägs om Alanze Nicanor eller Ianthe Talya? Den coola t-shirten kommer från newcitylove.se och skinnpajjen från topshop. Sista inlägget för idag, måste fokusera på pluggandet. NIGHT!

dagens låt




Paramore - Misery Business , mycket på g för tillfället och därför blir det dålig update fram till 3, 4 i alla fall. Lyssna på låten så länge så återkommer jag senare. Later! 

sammet



Sammet var det ja, en av de större trenderna nu i höst. Har inte riktigt bestämt mig för ifall jag tycker det är snyggt än, får lite mormorkänsla över det hela. Utbudet är i alla fall stort, tights klänningar byxor och kavajer. Jag hade matchat med enkla basplagg i neutrala färger för att inte få en oönskad cirkus look.

dagens låt




Jimmy Eat World - The Middle, och jag äter låten till frukost lunch och middag. SVINBRA.

georiga may jagger





16 år och redan välbetald modell är Georiga May Jagger, dotter till rockern Mick Jagger. Tjejen är en av många kändisdöttrar som delar plats med Vogueredaktörer och filmstjärnor på alla stora modevisningar. Och visst är hon cool, snygg som få och har det där som andra saknar. Klär sig snyggt som satan, kanske en framtida style icon?

GUCCI SPRING 2010







Inspiration från Guccis spring 2010 collection. Bondadge, enfärgat från topptilltå, mixade material, etno och dominerande halsdekorationer är hög aktuellt redan nu och hänger tydligen kvar till våren, me like!

dagens låt




Wham! - I'm your man, för er som ska ut och parta passar den perfekt på förkröket och för oss andra sprider den glädje. Jag blir sjukt pepp när jag lyssnar på den i alla fall! Min kväll bjuder på Idol, GLASS och HP plugg, ska bli sjukt kul imorgon. Trevlig kväll!

dagens låt




Erik Hassle & Agnes - If I could build my whole world around you, härligt liveframträdande! Nu ska jag kila iväg till Intersport en sväng och sedan svettas rejält på spincykeln @ sportlife. Later!

music



Razorlight - Wire to wire, fin låt som påminner mig om bästa veckan jag spenderade i Riga med Elin & Joss.

runway


Vera Wang


Collette Dinnigan


Två trender inför spring 2010 som jag gillar skarpt är stora halssmycken till en annars avskalad look, något som Vera Wang kombinerar perfekt. Det lite romantiska och bohemiska långklänningarna stannar kvar en vår till, där jag tänker blanda söta klänningar med lite hårdare smycken och smink. Jag älskar klänningen ovan från Collette Dinnigan, just att den inte är helmönstrad och grundas på vitt är helt enligt min smak.

Jewelery


Kände kreativiteten flöda så jag gjorde ett armband och ett par örhängen av delar till en gammal fiskeutrustning. Passade även på att sy om mammas gamla jeanskjol från 80 talet, den får åka på redan imorgon! NIGHT!

dagens låt




Mcfly - Lies, kommer nog älta Mcfly ett tag framöver so you'd better get used to it.

dagens låt





Nickelback- If everyone cared, nu blir det till att boka hotell i bangkok och koh chang. Later!

dagens låt


Hoffmaestro - Young dad, skön låt helt enkelt. Godiset satt där det skulle men jag är glad att jag ska spinna en timme imorgon om man säger så! Fredag imorgon ju HÄRLIGT, veckorna går farligt fort nu för tiden och innan man vet ordet av är det jul. Sleeptight!

dagens låt




Michael Jackson - Beat it , en klassiker med otroligt skönt intro. NIGHT!

m a t



Lagade en av mina favorit rätter idag, så enkelt som stekt tonfisk, min variant av guacamole och stekta tomater. Perfekt som kvällsmat och allt du behöver är en burk tonfisk (i vatten), två plommontomater (eller en stor vanlig tomat), en liten avokado och en klyfta vitlök. Det du gör sedan är att steka tonfisken i lite smör tillsammans med de skivade tomaterna och blandar mosad avokado med den pressade vitlöksklyftan. Servera genast med en knäckebrödsskiva och ett glas vatten. Det är JÄTTE GOTT jag lovar! Mindre nyttigt var väl efterrätten, hela två bullar smockade jag i mig, det ni.

m u s i c




Genialisk komination, snygg britt med underbar röst.

ohwhatanight


Hade skit skul igår hos Hampus, massa härligt folk och go musik kan inte bli annat än bra! Har precis ätit frukost och upnext är Interport, jobbajobbajobba! Bilder från gårdagen kommer i eftermiddag. Later!

VALENTINO



Bålrunda med cocktailtema väntar och om plånboken varit lite djupare hade jag gärna klätt mig i någon utav valentinos underbart vackra kreationer ovan. Definitivt min favorit av alla kollektioner på den gågna modeveckan i Paris. Men jag får helt enkelt nöja mig med min klänning från (otippat) JC som åker på ikväll, update och bilder imorgon! Ha en trevlig fredagskväll!

inschool




"Eey anders, lissna!"

morningsunshines



Vaknade upp på strålande humör. Låttips för er som inte hört, svinigt bra låt som fått agera ringsingal åt mig i säkert ett halvår nu, tröttar aldrig! Next: Frulle, sen skolan och bigtime svenska prov. Wish me luck!

taste it taste it



Håller uppe blodsockerhalten och min sinande energi med ananaspaj GOTT !

RSS 2.0