Killar se hit!



Tänkte tipsa er killar om vad som är trendigt i höst. Kan ju va kul för er att läsa om något annat än kvinnligt mode. Precis som för tjejer så är skogshuggarlooken het i höst, rutiga, ev flanell skjortor matchat med mörka raka jeans och kängor. Något annat som jag tycker är riktigt snyggt och lite classy så här års är cardigans i alla utföranden. Matcha med enkelt bas linne/t-shirt under och ett par snygga sneakers så är du klar! Många killar måste bättra sig på att använda smycken. Det är super snyggt och utbudet är större än vad många tror OCH nej ni behöver inte vara rädda för att det ska se feminimt ut, smycken till killar är generellt sett ganska bastanta och enkelt utsmyckade, alltså svårt att förväxla med kvinnliga smycken.
Kläderna kommer ifrån tillys.com och ae.com.



En ytterligare sak som fler killar borde investera i är en snygg väska. Snyggast är de man hänger över/tvärs över axeln och väskorna får gärna vara i skinn. Dyrgripen ovan från balenciaga (ca.18000) kanske är lite häftigt för plånboken men det finns många snygga, billigare, liknande alternativ på bla carlings och h&m.
Klassikern, en snygg t-shirt matchat med jeans och sneakers går alltid hem, särskilt med dessa snygga t-shirtsen från republik.co.uk. Resten av kläderna; Smycken och skor från aldoshoes.com, jeans tillys.com och grå tröja från gap.com.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser!)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0