A BLACK CAT PASSED MY WINDOW



HOW TO // MÖNSTERMIX

Pics, Diane Von Furstenberg



Trenden startade redan år 2009 och har fortfarande ett stadigt grepp om modevärlden. Att mixa mönster kan verka främmande för många då de allra flesta tänker ”missmatcha”, vilket vanligtvis inte är fallet! Det enda man bör tänka på är att se till att plaggen du mönstermixar åtminstone har en gemensam faktor – förslagsvis färgpaletten/specifik färg – och din look ser genast minde hysterisk ut.

I första looken går plaggen ton-i-ton med varandra och ger ett riktigt snyggt resultat, trots att toppen är mönstrad och kjolen till och med har ett speciellt motiv. ( Topp från Anna Molinari och kjol Paul Smith )

I andra looken har jag plockat fram den mörkt blå och den ljust grå nyansen i båda plaggen och på så sätt fått dem att harmonisera med varandra. ( Kjol och topp net-a-porter.com, och visst är wedgesen Admire från Acne helt underbara, tråkigt nog på tok för dyra för mig bara.. )





PS. Blir så himla glad när jag ser att ni kommenterar fast jag inte ens satt igång bloggen på riktigt än. Respons från er är verkligen toppen så fortsätt gärna med det! DS.

ERIN WASSON

I WANT THEM SO BADLY



Någon som vet vart jag kan få tag i ringar liknande de ovan? Crush Crush Crush

CRAVINGS / OUTFIT



Shorts modekungen.se Shoes/Top asos.com Earrings alexandchloe.com Ring/Bracelet netaporter.com

BEST OF JOHN MAYER





Min absoluta favorit nu och för alltid.
John Mayer - Slow Dancing In A Burning Room


HOW TO GAIN INSPIRATION



Fick en fråga om vart jag får min inspiration från & vart jag hittar mina bilder. Svaret är enkelt, från bloggar modemagasin photoshoots lookbooks & fantastiska modeller !

ANJA RUBIK





I'M A REAL WILD ONE





ACNE // CRAVINGS



ANTONIO BERARDI S2010RTW




Antonio Berardi’s spring 2010 ”ready to wear” kollektion har många intressanta inslag, inte minst de brokadmönstrade kreationerna som efter en lång tids frånvaro plötsligt kommit på tapeten igen! Trender som redan fått fäste - transparent, kornblått och synliga underkläder m.fl. – känns inte så provokativt men fortfarande snyggt och användbart. Min favorit look högst upp har en perfekt balanserad vardagskänsla – en sexig bustier till en snyggt skuren kjol och kavaj i en och samma färgskala - lagom utmanande och högst användbart!

SNYGGT I BUTIK JUST NU




Nelly.com / Shoes - Friis & Company 649:- / Necklace - Nelly Accessories 149:-

HAVING A FREE STATE OF MIND

GOT EVERYTHING GOING



Körkort kirrat och allt annat är under kontroll, bloggen är på gång (många av er har undrat) och snart, riktigt snart är jag back on track igen !

LET'S GO FOR A RIDE HONEY



SJUNG OM STUDENTES LYCKLIGA DAGAR




En hel månad har gått sen jag tog studenten, känns underbart. Nu fyller jag dagarna med sol, bad, nära & kära !

RSS 2.0