MODEFREDAG MED THERESE


Fortfarande inte hittat den perfekta klänningen till studenten/examen?
 Oroa dig inte, det finns mängder av snygga varianter ute i butikerna nu - för alla kroppar
 och i alla prisklasser! Nedan ser ni mina favoriter!






 

MODEFREDAG MED THERESE







SHORTSEN  -  Kommer bli ett säkert kort i sommar! Helst med hög midja där tröjan/blusen är lite slarvigt istoppad. Det bästa med trenden är att den både funkar till vardag och fest, välj ett par mer klassiska shorts till en finare blus - perfekt på krogen/släktkalaset. Eller kör på slitna jeansshorts med istoppat linne och hatt, den perfekta vardagsoutfiten!

VITT/PASTELL/NUDE/SVART  -  Enligt Fendi och många andra designers de färger du ska satsa på i vår och sommar!

LÅNGKLÄNNING  -  Som jag skrev förra veckan är långklänningen eller maxiklänningen, som man också kan kalla den, väldigt het i sommar och ovan ser ni ytterligare exempel på hur trenden kan stylas.

FJÄDRAR  -  Päls i all ära, men vill du vara riktigt trendig i vår ska du införskaffa en jacka/cardigan täckt av fjädrar! Riktigt coolt och enligt mig ett roligare alternativ till den ganska tråkiga pälsen.

TRANSPARENT  -  Trenden skulle (OM den inte vore så snygg) vara rejält uttjatad vid det här laget, då den snart har hållt i sig i ett helt år. Designern på Fendi har valt ytterligare en variant med lite twist - nämligen transparenta plagg i lager-på-lager, vilket kan vara ett bra komplement till den "vanliga" transparenta looken med endast ett transparent plagg.


MODEFREDAG MED THERESE













MODEFREDAG MED THERESE


















RSS 2.0