H&M/instoresnow



Ett utav dessa snygga pjucksen och den riviga klänningen från H&M skulle jag mycket väl kunna tänka mig att bära på nyår. Skorna finns, förutom i färgena svart och cerice, i guld. Älskar klänningen med one-shoulder och den puffade ballongkjolen! Om en liten stund åker jag och familjen till Phasa Thai i Trollhättan för en mysig thai lunch, ska bli supergott! Och förresten, ni har väl inte missat att 3an sänder Victoria's secret show 2009 ikväll klockan åtta? Bilderna har ni ju redan sett här men det är alltid kul att kolla på showen ändå, den brukar ju vara späckad av glamour och annat skoj. Ha en bra dag! HUGS.

Alexandre Herchocovitch





Alexandre Herchocovitch har alltid haft sin egna twist på de senaste trenderna och fast jag tycker att tubsockarna är fruktansvärt fula så älskar jag helheten! Edgy men samtidigt så naturligt snyggt, precis enligt mitt tycke och smak. Min favorit modell, Taylor Kraemer, ser ni förövrigt på bilden överst! Visst är hon bedårande?

TOPSHOP/instoresnow



Paljettjacka 1200:- Halsband 500:- Skinnbyxa 1300:- Heels 1300:- Clutch 700:-

Lindsay in MUSE 2010



Omdebatterat och jag gillar det. Lagom sexigt mystiskt och provocerande. Bravo Lindsay. Bravo MUSE.

Christian Lacroix/Haute Couture





Haute Couture när den är som allra bäst. Christian Lacroix kreationer är inget annat än underbara!
Ska ut i snön med vovven och sen iväg en sväng med mamma till överby/etage. Måste köpa kamerafodral och sen får vi se om något annat skoj slinker med det också! PUSS.

heels.com



Dagens cravings, mixade märken från heels.com !

csvogue/amazed



Claudia Schiffer/Vogue Magazine.

Andrew Gn spring 2010



Andrew Gn spring 2010 collection, bjuder på klassiskt förförande kreationer. Pampigt värre och jag älskar det. Trenderna kan ni säkert vid det här laget, shorts och markerade axlar MEN en nykomling har letat sig in i kollektionen. Lägg märke till de spacade polokragarna i ph1&2, coola va? Kragarna kan göra en annars slätstruken look väldigt spännande MELIKE. Notera även nätstrumpbyxorna! Det är väl iof bara i NY man kommer undan med att bära dem utan att folk tror att man är en hora. Snyggt är det i alla fall! NU ska jag snart åka till jobbet, kvällen spenderas med Joss ,update later!


álamarykate




Stunning. Upnext: Work. HUGS.

theolsensdecade


Mina främsta stiliconer, lovethem.

 

 

skirtmeup



The designers at Topshop are masterminds.

DKNY pre-fall 2010





DKNY pre-fall 2010 collection bjuder oss på det mesta! Den andas 50-60 tal, marint och enkelhet. Trenderna som influerat är uppenbarligen shortsen och kostymbyxan. Den lite mer dressade looken är alltså helt klart på ingång. Min favorit är absolut den röda klänningen med axelvaddar! Notera detaljer som de små guldknapparna och röd/svart randiga mittenpartiet, classy chic. SNYGGT.

peaceout



Necklace made by me. Incredible!Fantastico!Excellence!Fantastisch! Tänkte sätta på dirty dancing, måla naglarna och sen nana XXX

Pringle of Scotland




Pringle of Scotland pre-fall 2010, älskaälskaÄLSKA säger jag bara! Tripp trapp rakt upp på första plats på min lista med favorit designers. Mest gillar jag den håliga klänningen, en stor trend som kommer i höst. Jag spottar även den dressade kostymbyxan som säsong efter säsong fortfarande är lika het. Shortsen har jag bloggat om förut och se så snygga dom är över strumpbyxor och stickat oversize upptill!
Vissa dagar blir det mer blogg än andra och idag ser ut att bli just en sådan dag. Njuter av livet i största allmänhet, kände att jag behövde en paus från allt plugg nu i slutspurten. Making process up next, later!

hairhaihair




Tänkte bara tipsa er om bra produkter till håret såhär på morgonkvisten! Oriflame har ett shampoo med tillhörande hair mask som jag älskar, coconut & ricemilk heter serien som ger mitt hår näring och ny glans. Ett megaplus för att håret doftar underbart efteråt också! NU ska jag äta frukost och sen plugga till biologi provet jag har senare idag. HUGS.

Lagerfeld by Xiang Sun



Oscar de la renta





Obesegrade mästaren på aftonklänningar, Oscar de la Renta, har gjort det igen. Vackert! Med tomteluvan på knoppen och lite gott i koppen är jag och Joss nu redo för bålrunda! Bilder från kvällen kommer imorgon, TREVLIG KVÄLL!

 

Karl Lagerfeld




Karl Lagerfeld spring 2010 collection bjuder mycket snygga och stilrena plagg. Enkla skärningar, shorts och markerade axlar. Übersnyggt!

Beyonce street style




ph1, snyggt avslappnad i vita jeans och grågrön mocka jacka. Lägg märke till strass spännet på bältet som piffar till den annars nedtonade looken!
ph2, rockigare look i balmain kavaj (serious cravings?!) och mörka sturör.
ph3, den här looken skulle jag sno rakt av! Jeansshorts, nitad väst, rayban och klackar. Läckert!

Taylor Kreamer




Nu förstår ni säkert vad jag menar! GOSH.

 

 

DVF pre-fall 2010




Diane von Furstenberg pre-fall 2010 bjuder på intressanta och nytänkande skärningar men inte så mycket färg. Den blå byxdressen och den gröna skinnjackan står ut i mängden bland de andra kreationerna i grått/brunt/djupblå/svart. Markerad midja håller fortfarande i sig och metallic-trenden likaså. Och hur cool och snygg är inte den blonda modellen, Taylor Kraemer? Henne hoppas jag få se mer från i framtiden!

en riktig förebild



Igenting är omöjligt.

Versace Pre-Fall 2010





Versace pre-fall 2010. Färgstarkt och rock'n'roll. Kornblå, organe, purpur och LILA. Lack, skinn, päls och transparent, ja ni ser ju själva. EdgeEdgeEdge! Modet är helt enligt min personliga smak och jag tror att år 2010 kommer bli det hetaste mode-året genom tiderna. / Prov avklarat. PUH. Nu blir det skolmat, vaccination och sen hem till sköna sängen. HUGS.

Chanel pre-fall 2010!







Chanel pre-fall 2010. Skinnbyxorna stannar och de lårhöga stövlarna likaså. Stickat blandat med brokadmönstrat och framförallt hatten gör entré hösten 2010. Coolt? Ja. Användbart? Tror inte det, men ett som är säkert är att hatten lär pryda huvudet på den ena fashionistan efter den andra inom kort! Vem vill inte vara först med det senaste?

ellemagazine


Beyonce for Elle

Tar bussen till jobbet om tio minuter och när jag kommer hem blir det runway spotting. HUGS.




victoria's secret 2009







Spets och stenar. Höga midjor! och bondage präglade årets visning. Lika sexigt och kul som alltid. Notis: Revbenen syns inte på alla tjejer, några har rumpor som hänger lite och det är okej, keep that in mind.

leather



Gwynet och Ashley har fattat det här med skinn shortsen, farligt snyggt!

agynessgorgeousinthebody

         
     pic, vmagazine

Godmorgonalla! Galet kul var det på Lipz igår, tack alla som gjorde kvällen till den bästa. Ska försöka få bot på min (lindriga) baksmälla, plugga religion och sen drar jag till skolan vid 11. Jobbar direkt efteråt så det bli update först senare om jag inte hinner slänga ihop något i skolan. Puss på er!


HEYHEYHEY



David Guetta feat. Kid Cudi - Memories, mallans absoluta partylåt! Nu jävlar har den rätta stämningen infunnit sig, om en halv timme kommer folket PARTY. Ha en underbar kväll, festa lungt NOT!

made by me/handsmycke



Urläckert om du frågar mig, är supernöjd! Busenkelt till på köpet. Ska koka mig en kopp te, göra iordning en macka och sedan plugga lite religion tills paradise hotel börjar vid nio, eller är det tio? Den som lever får se, lustigkurren. Går i kamera-köpas-tankar, Sony cybershot DSC W230, verkar utomordentligt bra! Någon som har testat?

dagens inspiration



Hola amigos. Grymt snygga kläder minkpink.com är min inspirationskälla för dagen! Nu ska jag kolla the hills och the city avsnitten som släpptes inatt, sen ska jag visa er det senaste smycken till min samling. So long.

Wow emma!





Vad har hänt med lilla (töntiga) sockersöta Emma Watson? Det är en helt ny sida av henne som skådas i den nya kampanjen Burberry och herrejösses vad snygg hon är! Kom precis hem från skolan/en tur till överby med mallan! Drar till överby inom 30min igen, men då tillsammans med bror, hans flickvän & mamma MYSIGT. Nu ska jag se till att få något gott i magen. Later!



RSS 2.0