MODEFREDAG MED THERESE


Insåg att jag bara lagt fokus på kläder tidigare och tänkte därför bryta av med lite "vår skors pejling", nästa vecka kör jag övriga accessoarer! Åter till skorna, som faktiskt är väldigt viktiga för att balansera en snygg outfit. Det spelar ju exempelvis ingen roll om du tagit på dig din finaste klänning om du kommer med trasigagympadojor på festen, då förstörs ju hela intrycket! Men vad ska man satsa på i vår då? Självklart är det helt individuellt, man ska ju klä sig i vad man själv trivs i MEN nedan har jag listat de jag spottat mest från vårens visningar.




NUDE FÄRGAT  -  Precis som på kläderna har även nude trenden färgat vårens och sommarens skor! Med en bred palett som täcker allt från guldbeige, äggvit, gråbeige till gulvit finns det något för alla smaker. Med eller utan klack, valet är ditt! Ett bra tips är att kolla efter heels med en liten platå framtill, då de minskar trycket på trampdynorna avsevärt. Dessutom finns det många fördelar med nude färgat; Förutom att ge en
illusion av längre ben, är färgen nästan omöjlig att miss matcha. Perfect! 




BALLERINAS  -  Let's be real; ingen orkar gå runt i heels dag ut och dag in, särskilt inte i ett snöslaskigt Sverige där man slirar omkring på gatorna trots att vinterkängan är på. Därför är det riktigt skönt att ballerina skon alltid är trendig, det handlar bara om att anpassa sig till de rådande trenderna! Just nu är det hett med animal print och därför ingen slump att både zebra randiga och leopard mönstrade ballerinas finns med i kollaget ovan. Sen har vi den rockigare trenden med nitar, som verkligen kommit för att stanna! Och sist men inte minst fick en beige skönhet komma med, dekorerad med en söt blomma. Och det är just detaljerna/färgen på ballerinan som gör den intressant och valet av sko kan faktiskt höja en hel outfit, våga go wild and crazy!




WEDGETS  -  Ja, eller kilklackar som det heter på svenska! Perfekta vardags klackar eftersom de brukar bli mer stabila är "vanligt klackade skor". Precis som med ballerina skon kan man även här med fördel slänga in lite färg och spännande detaljer. Välj mellan öppen tå/bondage/skolett: wedgetsen finns i alla former och stilar!




BOOTSEN  -  Kan man verkligen gå med boots även på våren och sommaren tänker ni, och ja det går alldeles utmärkt! Det finns inget snyggare än en söt sommarklänning matchade med hårda rock inspirerade boots eller mer cowboy inspirerade boots! Sen är det ju inte varken vår eller sommar än heller, så vill du köra på andra skor i sommar finns det ändå utrymme kvar för bootsen. Även här finns det stor variation; högt/lågt skaft, kängor eller mer figursydda? Trendig kommer du alltid bli oavsett du väljer ett par Dr.Martens, nitade eller lantliga boots!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser!)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0